Kayahan Ölmemiş

Sabah klişesi ekşi sözlük okurken rastladım habere- bu sabah Kayahan öldü -şeklinde. Acayip üzüldüm ,ofisteki herkese de söyledim, sonra kısa çaplı bir araştırmamdan sonra haberin doğru olmadığını görüp rahatladım.
Bundan çıkarılacak dersler: 1-Ekşi sözlükte kaynak verilmeden verilen haberin doğruluğundan asla emin olma.
2- ölüm gibi bir konu da bile gülebilen insanlar olduğunu gör şaşır..

Sanatçıyı ister seversin ister sevmezsin ya da sanatçı olarak görürsün ya da görmezsin bunda değilim benim şaşırdığım nokta insanların bu haberde bile deli gibi gülüp şarkılarıyla alaya başlamaları. Bu haber doğru olabilirdi bu insanın sevenleri ,karısı çoluğu çocuğu var.
Neyse efendim Kayahan ölmemiş, ömrü uzasın diyelim bu yalan haberden sonra...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
cool story bro
purplelife dedi ki…
Sabah sabah atraksiyon oldu işte..
Merve Sakarya dedi ki…
pek bir sosyal mesaj içerikli blog olmuş :)
purplelife dedi ki…
Arada sırada ayar vermek gerek Lavinia:)
Adsız dedi ki…
DESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESUDESU
ENERJİ dedi ki…
Sağol bebiş,gerçekleri öğrenip paylaştığın için.Muck:))

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...