Paradontax'ın İğrenç Reklamı

Vay arkadaş o nasıl reklamdır ya!
İnsanı diş fırçalamaktan soğutur. Resmen tükürük gösteriyorlar reklamlarda. Alacağım varsa da almam ,evde elime aldığım an o reklam gelir aklıma.
Pis herifler ya.
Midem kalktı bak aklıma geldikçe. Umarım bu reklam acilen ekranlardan kalkar!

Yorumlar

ndk dedi ki…
ya bir de tam yemek zamanı çıkmıyor mu... özellikle kahvaltıda. midem kalkıyor. hayatta almam...bir an evvel de kaldırsınlar bu reklamı...
Adsız dedi ki…
Bu reklamın çıkacağını anladığım an tv'yi kapatıyorum;insanın bu üründen hiç alası gelmiyor ne yazık ki...
Adsız dedi ki…
KESİNLİKLE DİGER ARKADAŞLARA KATILIYORUM. ÇOK İĞRENÇ Bİ REKLAM. LÜTFENNNNN YETKİLİLERE DUYURULSUN REKLAM KALDIRILSIN LÜTFEN. YEMEK YİYEMEZ HALA GELDİM..
Adsız dedi ki…
Yine bir sabah ve yine tv de rastladım, iğrenç, tiksindirici, kusturucu bir reklam. Bir de allah yine bu mi bu reklam diye kumandaya sarılmadan hemen, tükürük yapışıyor lavaboya kanlı manlı!! Nasıl bir zihniyet yaptı bu reklamı anlamıyorum aa bir an önce yayından kaldırılmasını istiyorum!
Adsız dedi ki…
İlk defa kahvaltı yaparken izlemiştim bu iğrenç reklamı. Midem bulandı. Reklamların asıl amacı marka ismini akıllara yerleştirmek olduğu için işlerinde de başarılı oluyorlar malesef. İleride güzel bir reklam yaparlar markayı hatırlarız reklamını unutmuş oluruz ben bu markayı duymuştum der geçeriz. Derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye. Mesela Ajdar'ın sesini hiç beğenmedik ama gülmek içinde olsa onu dinledik. Ne dersiniz ?
Adsız dedi ki…
Hangi aklı evvel reklamcının böyle bir reklam yaptığını merak ediyorum?Acaba paradontax üretici firması bu reklamın ürünlerini sabote ettiğinin farkındamı?
Adsız dedi ki…
kesinlikle tüm yorumlara katılıyorum.<Bu kadar iğrenç bir reklam hiç görmemiştim.
Adsız dedi ki…
Ya artık şu reklamı yayından kaldırsınlar çok iğrenc altın degerınde olsa almam

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...