Sizi Artistler Sizi



Daha önce yarışan renkli yarışmacılardan bir demet oluşturulmuş 5 tane 500.000 lira para ağacıyla yarışmanın son bölümleri şu anda ekranlarda. O değil de benim şu renkli tiplere iki çift lafım olacaktı.
Birincisi Furkan. Ne bilmişsin sen arkadaş, yaşın kaç başın kaç senin? Görmediğin kutu için kesin mavi ya da kırmızı nasıl diyebiliyorsun, müneccim misin? Yarışanlar ve Acun'da buna söz verip duruyorlar sen ne düşünüyorsun ,sen ne hissediyorsun diye o da kendini bir şey sanıp ''yüzde yüz ,kesin'' gibi kelimelerle yorum yapıyor. Ne oldu geçen yarışmacıya kutunda kesin 500bin var dedin adamın kutusundan 200lira çıktı. Bunun istatistliği falan yok. Bu ne çok bilmişlik! Yüzde 50. Yok 1 ve 2 numaralı kutuda mavi çıkmış da 3'te kırmızı kesinmiş. Ha bir siz akıllıydınız bunu hazırlayanlar maldı bunu akıl edemeyecekler. Allahım yarabbim sinirleniyorum yazdıkça.
Bir diğeri Oğuzhan. Dün iyi ki bir doğru hissetti yarışmacının kutusunda 500bin var dedi. ve doğru çıkınca da masaya çıkmalar ben demiştim diye avazı çıktığı gibi bağırmalar. Ne oluyor yahu 50 tane tahmininden biri doğru çıktı diye bu ne taşkınlık. Yaşından başından utan önce.
Emin: En komiği de bu. Kullandığı her cümlede'' format'' kelimesini kullanmasa olmaz. Biri ona -format nedir loo- dese açıklayamaz eminim ki. Geçen Amerika'dan gelen taksici çocuğa- Beni seviyor musun? Amerika'da beni seyrediyor musun, beni seviyorlar mı orda gibi abuk subuk sorular sordu. Sevgi eksikliği hissediyor sanırım. Acun ona sürekli laf sokuyor o da teşekkür ediyor. Ama komik adam.
Kemal: Tribünde misin yoksa televizyonda mı? Bu ne kendini bilmezlik anlamıyorum. Bağıra bağıra konuşmaktan zaten sesi kısılmış. Kendini çok bilmiş havalarda.
Hepsi kumarbaz bunların teklif gelmiş 112bin . bir 200 kalmış bir 500bin. Kutuna git diyorlar. Ha oldu onlara giren çıkan olmuyor ne de olsa.

Hakan ve Ömer'i tutuyorum orda.Tony de komik. Kızlar da çok güzel, akıllı, uslu zaten bir Seda dışında.
Seda iyi kalpli ama belli.
Benim uyuz olduklarım Furkan, Kemal, Oğuzhan.
Ama bunlara söz hakkı verenlerde suç. Ya da yarışma formatı bu. Ne bileyim ben.
Neyse bitiyor yarışma bakalım Acun'un yeni yarışmasında ne ilginç tiplemeler göreceğiz...

Yorumlar

hirondelle dedi ki…
işin gücün yok bunları mı izliyorsun? peeeeeee
purplelife dedi ki…
Ewt yok işim gücüm bunları izliyorum hatta bayramda Zuhal Topal'la izdivacı da seyrettim. beğenemedin mi, beğenmesen de olur hıhhhhhhhhh

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...