Bırak gitsin...



İlişkiler başlar , biter. Bu hayatın bir parçasıdır.Başladığına inandığımız gibi bitmesini de hazmetmek kabullenmek gerekir. Bir de anlaşarak arada kavga, ihanet olmadan ayrılık yaşanmış ise unutmak daha kolay olur. İçinde öfke biriktirmediğin için de ayrılık sürecini daha rahat yaşarsın.

Fakat sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyem asla onunla ilgili sanal da olsa haber alabileceğiniz yerleri ziyaret etmemeniz. Hayır ben öyle bir hata yaptım da ordan biliyorum.:)

Saçma sapan yazılarını görürsünüz bazı yazılarının ucu size de dokunmuştur. O ne güzel anlaşarak ayrıldığım eski sevgilim diye hitap ettiğiniz adam, salak gerizekalı gibi sıfatlar almaya başlar. Bu da içinizde bir öfke oluşturur ve ayrılığı kabulllenme ve atlatma sürecini geriye çeker. Bırakın o bıraktığınız gibi kalsın aklınızda , yüreğinizde..

Bırak gitsin sonsuzluğa, hiç geriye ardına bakma.. Sanal da olsa gerçekte olsa herhangi bir bağlantıya geçme bile.. Bazen bir sohbet esnasında adı dilinin ucuna gelse bile vazgeç.. Bunu yaptığında bir bakmışsın gün gelmiş artık hiç aklına bile gelmiyor.. Böyle yaparak hayatına yeni insanları sokabilirsin.( Gelsin yeni manitalar yeni aşklar:))

Hissettiğim şu:

Nazım Hikmet'in şiirindeki gibi '' Şimdi sen de artık herkes gibisin''...

Yorumlar

Gelsin bakalım yeni manitalar.. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...