Diş Tellerinde Son Düzlük( 17. Aydayız)

Way anasını sonunda yolun sonuna gelebildiğimi göreceğim galiba, gözlerim açık gitmeyecek demektir de daha 3 gün var gerçe.
Braketlerin çıkması için 12 Ocak 2011 Çarşamba'ya gün alındı. Sadece braketler çıkacak olsa bugün çıkarılırdı da daha yapılacaklar varmış. Ön dişimde beyaz dolgu vardı dandik yapılmıştı. O tekrar yapılacak, öteki ön dişte de hafif çürüme varmış. O da yapılacak. Bir dişi oymuşlardı, o birleşmedi onu da dolduracaklar. Toplamda 3 beyaz doldu. Sonra dişler temizlenecek sonra da pekiştirme tedavisi için adı her neyse ondan takılacak. Ama en çok uğraştıracak olan dolgular.Doktor iki saat sürer belki alt dişler için vaktimiz kalmayabilir dedi umarım biter.
Ha bir de ekstradan hesap çıkarıldı haliyle.
Diş teli alt ve üst için peşin 1,5 yıl önce 3500tl ödemiştim. Pekiştirme tedavisi için alt ve üst damak için toplamda 400tl( yeni yıl fiyatı 600tl olmuş) ve iki dolgu için de toplamda 400 lira da ödeyeceğim. Etti mi sana 4300tl.
Toplamda daha 800 lira da vereceğim.
Oyyyyyyyyyyyyy
İstediğim gibi sağlıklı olsun da sorun çıkarmasın da bir daha başka bir şey istemiyorum. Damaklarda inşallah yara olmaz. Kontrollere gidecekmişim, doktor damağın durumuna bakacakmış. Artık sağlıklı dişlerimle yemek yemek istiyorum laa.
Hayırlısı...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...