Ezel 13. Bölüm/ Kaçınılmaz

13. bölüm itibariyle bizi yerimizden hop oturup hop kaldırdı. Her bölüm bir öncekinden güzel olabilir mi yahu...
Bu bölümde Tefo oyunculuğu ile büyüledi. Bizi de maymun etti. Hah sattı dayıyı, yok satmamış, aha bu sefer sattı, yok la dayının oyunuymuş yine diye diye bizi dumurlara soktu ya helal olsun. Dayı hapishane de oyunculuk dersleri de vermiş Tefo'ya belli. Adam kızkardeşine kıymış zamanında Ali' nin kankalığına mı tamah edecek.
Lan Ezel sözüm sana, İstiklal'de Eyşan'ın peşinden koşarken nasıl güldün kameraya, bu adam gözleriyle gülüyor ve ona inanılmaz yakışıyor. Bana da öyle gülse mesela İstiklal'de karşılaşsak ben de ona göz kırpsam Eyşan gibi dudağına yapışacak değilim herhal fotomu falan çeker benim de aa tehdit eder ileride sevgilime:)
Ali bu bölümde dayıdan kaçıncı ayarını aldı sayamadım. Gelmiş dayı çorbasını içerken dikleniyor bitiricem seni diyekim güvende ha kim arkasını duvara dayayan mı senin gibi ortada duran mı hahahah . O adisyondaki isimler de Ali'nin eş, dost, akraba kısmından isimlerdi ve dayı Ali'nin Ömer'e hapishanedeki tehdidinin aynısını uygulayarak ayar içinde ayar vermiş, üstüne hesabı da Ali'ye kaktırmıştır. Bu sahnede biz ise annemle * cakk kız ,super *triplerine giriyorduk. Heyecandan uzanarak izleyemedim diziyi, habire tetikte.
Serdar çok pis oyunlar oynayacak diğer bölümlerde belli, Eyşan'ın teyzesinin Ezel'in annesine vereceği o mektupta acaba neler yazıyordu, Cengiz ile Serdar Ezel'e karşı nasıl bir oyun oynacaklar, Serdar dayı ile karşılacak mı hepsi hepsi bir sonraki bölümlerde- yani tahminen-
Bahar'lı bölümlerin azlığı ile enfes bir bölüm olmuş. Kutluyoruz efenim Türk dizi dünyasına yeni bir soluk katan senaristleri...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...