İlaç Gibisin Yavrum...

Dün pilatesin mutsuzluğuna bir de otobüs bekleme eklenince , sinirlerim altüst oldu. Otobüse bindikten sonraki o yarım saatlik yol geçmek bilmedi, sıkıntıdan ölecektim. Bir de sıcak otobüs, paso oflayıp pofladım. İndim otobüsten markete gittim. Daha önce hiç sıraya rastlamadığım markette eşek gibi sıra vardı. Fenalık geçirmek üzereyken sıra bana geldi, aldım alacağımı bir baktım arkamdaki 10 yaşlarında çocuk sigara alıyor. -18 yaşından küçüklere sigara satışı yasaktır.- uyarısını yaparsam orada iyice tartışmaya gireceğim. Kurukta bir sürü insan var. Zaten eve geç kalmışım daha eve gidip duş alıp Fatoş'a gideceğim diye düşünüp vazgeçtim ama nasıl içimde kaldı anlatamam. Bir daha şahit olduğum an affetmem. Ya da markete gittiğimde araya sokuştururum. O da beni gerdi. Marketten çıktım eve yürüyorum bisikletli çocuklar tam dibimden geçince offf diye bir çığlık attığımı hayal meyal hatırlıyorum. Eve gelir gelmez duşa girip kendime geldim...
Saat 22'ye doğru Fatoş'taydım. Mualla Teyze'me bir kez daha geçmiş olsun bu blog aracılığıylan:)

Tam kahve içececeğiz , evde kahve olmadığını fark ettik. Hiç üşenir miyim, sonunda fal bakmak varsa eve gidip kahveyi alıp geri geldim. Sohbet muhabbet superdi. Ay bana çok az vadeye kadar kısmet varmış:)
Hayatım değişiyormuş şalalala :P

Anıl uyuyordu . Uyurken ne kadar da usluydu öyle:)
Fatoş'umu da çok özlemişim. Pozitif enerjim benim. O kadar stresli sinirliydim onun yüzünü görene kadar. Sonrasında hiç bir şey kalmadı. İlaç gibi hatun:)

Allah razı olsun ,ev iş pilates arasında gidip gelen hayatıma bir renk kattı...

Yorumlar

ENERJİ dedi ki…
Mersilerden bir demet yavrum.Eylem söyledi yazmışsın bloğuna diye:))
purplelife dedi ki…
Yazarım hiç affetmem, Kıskansın Eylem onunla hiç anımız yok diye:P
Şaka yaw çıkalım bir gün sen ben Eylem ?

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...