Tatil Afrodizması 2



Atladık orda bekleyen bir taksiye.. Adama en son sahile yakın Can Otel diye hatırladığım bir otelde kaldığımızı söyleyince bizi bahsettiğim yerle alakası olmayan ama adı Can olan bir otelin önüne getirdi. Bunun akabinde sahil tarafında kalıp ordan yer bakmaya karar verdik. Bu arada taksicinin döt kadar yere 8 lira alması o an ne yapacağımızı düşünürken pek koymadı da sakin kafaya düşününce kendimizi -kazıklanmışız lan ucundan- özeleştirisine maruz bıraktık.
İndik taksiden, sahildeki otellere.. Önce -oda var mı- ,varsa- kaç para- sorularını yönelttik. Cebimize uygun olarak tahmin ettiğimiz otelde yer yoktu. Orta ölçekli oteller ise 80-90 şeklinde gidiyordu. Aradık, taradık ve direkt sahilde adı da Sahil olan günlüğü 60 liradan( önce 65 dedi de 5 lira indirim yaptırdı Nalan) tam pansiyon otelde karar kıldık. Resepsiyondaki kız -deniz manzaralı odamız da var ama çok gürültülü oluyor arka taraflar daha sakin- diye bizi ikna etti, oysaki ön odaların manzarasını görseydik biraz zor ikna olurduk ya neyse dedik artık...
Saat 12 gibiydi odaya yerleştik plaj kıyafetlerine bürünüp çıktık dışarı. Önce bir Ayvalık tostu yedik sahilde bir mekanda. Sonra doğru sahile..
Yüzdük, güneşlendik. Otele gelip duş al falan derken saat 19.30 oldu. Yemekteki salatalarda çeşit boldu. Acayip açıkmışız, pek konuşmadan yemeğimizi bitirdik. Ve etrafı turlamaya giriştik. Ben 8.5 saat gece yolculuğu ,önceden konserdir vs dir bir türlü dinlemediğimden artık alkol almadığım halde yolda yamuk yamuk yürümeye başlamıştım. Saat daha 12 olmadan ön ve arka taraftan ayrı ayrı gelen canlı müzik sesine rağmen uykuya dalmışız, o güne dair daha da bir şey hatırlamıyoruz..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...