Aşk- ı Memnu Sezon Finali

Ne finalmiş arkadaş pehh dedirten cinsten.
Bu sezon finaliyle birlikte karakterler hakkında ufak çapta yorum yapmak farz oldu artık.

Behlül 'le başlamak istiyorum ve soruyorum: Canımcım, gül yüzlüm, adonis kaslım siz bu sevişme sahnelerinin gerçekte daha önce bir provasını yaptınız mı? Yani bence yapmış gibi duruyorsunuz. Bihter'i kavrama , kucaklama, oturtma ,neyse daha fazla saymayayım aileler de okuyor bu blogu, o neydi lan öyle... Benimsin artık cümleleri.. Adnan'ı napcaksınız, ne işler dönecek sonrasında? Akıl başta değil ki başka yerlerde...
Ayrıca O Nihal'i sürekli öpmeler falan insan kardeşi saydığı birini bu kadar sık öpmez, Elif'i o kadar öpmedin. Ha Elif dedim de kızın ne günahı var be yavrucum, otelde Bihter'i şey edemedin diye hıncını ondan çıkardın. Elif sana daha önceki yazımda bitir bak hayatının tadına dememişmiydim bir dinleseydin beni başına bu işler gelmezdi. İlla yaşayıp göreceksin di mi? Bundan yar olmaz sana. Bir daha da geri dönme tamam güzel hoş adam ama başa çıkılmaz gülüm. Anca heset, fettan, cadı olacaksın..

Ha otel demiştim di mi bir ara, para var huzur var kardeşim. 705 nolu oda hiç fena değildi. Gayet anlayışlı davranıp helalimsin öpücüğünü de kondurdun , hadi dizidir senaryodur yedik de gerçekte affedeceğini sanmıyorum .İnsan serada sevişebiliyosa... Ha fantezidir diyorsan saygı duyarım.
Özetle kimi kimi kimi kimi kimdi o paranoyalarının cevabını bekleyeceğim bütün yaz boyunca. İzleyip göreceğiz.. İyiydin yavrum, sırf senin için izlenmiyorsa bu dizi ben de purplelife değilim..

Bihter, Behlül'ün Elif'in sırtına yağ sürme sahnesini hakikaten abarttığının farkındayım. -Yeter artık- smsini haklı buluyorum. Ama makyajsız da cildin pek bir bozukmuş. Behlül'ü duş çıkışında amma sıkıştırdın ha, buldun tabi cillopu sıkıştır bakalım. Safım Behlül'üm... Ufak tefeksin ama götürdün dağ gibi adamı. Böyle yere yakınlardan tırsacaksın diye boşa dememişler. Bakalım kim di Bihter, ben de merak ediyorum. Seni fettan şey seni..O ağaç dalına dokunup kuyruk sallamalar etkileyiciydi senden ders almak lazım kız.

Adnan, ah Adnan son zamanlardaki tek atraksiyonun satrançta Behlül' yenmendi, nasıl da keyiflendin. Senin de eğlence anlayışın bu ne yapalım, Behlül gibi bar bar nebileyim jaguarlarda sokaklarda takılacak değilsin ya. O gece de diğer gecelerde olduğu gibi saat 12.15'te ( eh biraz geç kaldın ama o gecelik idare edersin artık) çoktan rüyalara daldığına eminim. Bakalım ne zaman çakacaksın köfteyi, allah bilir herkes öğrenir bahçıvan bile hatta Rıza Kaptan sen en son öğrenirsin mevzuyu...

Nihal, yavrum Nihal getti bütün bir yıl. Sınava girdiğin okul oturduğun sıra bile deniz manzaralıydı. Zengin her yerde zengin, para parayı çekermiş. Neyse sınav stresini Behlül'le kısa sürede attığını gördük sevindik senin adına da kısa sürecek bugünler. Adı üstünde Behlük bu. Sonra acayip büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksın haberin yok, gülüm carpe diem diyem ben sana. Sen babanın parasıyla her derdi şıp diye unutursun canım. Biz olsak bir sene kendimize zehir ederdik hayatı kös kös evimizde otururduk..

Beşir, e be Beşir e be Beşir!! Ben sana daha ne diyeyim, denizlere açılacakmışsın da, yok yıldızlara bakaraktan felsefi felsefi bilmiş bilmiş konuşmular, tripler. Yerim senin felsefeni. Bas git artık Allahın eziği. Önce bir tipini düzelt. Hiç mi Behlül'den feyz almadın bir giyimine kuşamına göz atmadın? Tamam git Vakko'dan giyin demiyoruz sana pekala salı pazarından da bulursun o boğazına kadar kapalı gömler dışında trend bir şeyler. Azıcık genç ol, kanın kaynasın. Belki Nihal'le bir şeyler olabilir o zaman hani belki diyorum o da senin ne kadar pij olabilmenle ilgili. Madem yapamayacaksın bu dediklerimi evet bir an önce bas ve git.
Lan yoksa sen miydin o tabureyi deviren?

Firdevs Hanım, Hanım diyorum yaw öyle bir saygı duyuyorum kadına. O şeker pembesi elbisene bayıldım. Yalnız güneşten belki olabilir bilemiyorum yatta - ay kendimi denize atacağım bu ne yahu manken gibi- dediğin kız zaten manken ayol. Neyse olur öyle arada güneşten diyelim geçelim. Valla Nihal'i Behlül'e yamama çalışmalarına rağmen kızındaki fettanlığın yüzde biri saf Nihal'de olmadığı için bu iş olmaz canım. Zor.
Bu arada saksıyı deviren sen miydin, gece eve döndüğünde şöyle gözlerini kısıp uzaklara doğru neler oluyor orda bakışlarını görür gibi oldum...

Nihat, saçlarını mı boyadın sen? Abi bu adam bildiğimiz kumral değil myidi? Nasıl bir bakış o yaw, yemeğinden kıl çıkmış gibi iğrenerek bakmalar. Babanı da her daim satıyorsun ,tamam baban hırslarına yenilmiş biri olabilir ama atan o senin biraz saygı sevgi yahu. Bir de o saçlarını bir daha siyaha boyatma ,iğrenç olmuş.

Bülent, len kedi sevimli kedi. Seviyorum seni gerçe sen de beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün. Nihal sınava girerken Beşir ben beklerim diye tutturmuştu ya -olsun topu topu 3 saat -dedin ya. Lan olum 3 saat az mı, sanki 10 dk bekleyecek. Çocuk işte bir de o fettan kadına anne demiyor mu Nihal senin yüzünden bayılmış bile olabilir ha.. Neyse büyüyünce ne canlar yakacaksın boy post para pul gırla. Zenginliğin tadını çıkar len serseri...

Matmazel... Canım benim, nasıl gizliden gizliye her şeyi çakozluyorsun, hiç bir şey gözünden kaçmıyor. Yenilen , yenilecek her bir haltın farkındasın. Bir kere aldatılmış olduğun için derinlemesine gözlemlerin seni yanıltmıyor bu konuda çok başarılısın. Tuttuğun ev de pek bir güzelmiş, bir gün kahve içmeye gelirim artık. Artık geceleri evinde takılacaksın madam olmanın zamanı gelmedi mi? Bu arada kim o sen miydin?

Fesat hizmetci adın gelmedi aklıma.. Boşver ezik Beşir'i. Adam olmaz ondan sürekli bunalım sürekli paranoya. Hayat mı geçer bu adamla. Git oku Alamanyalarda yaşa hayatını...

Biraz uzun bir yorum oldu ama ne yapayım bir yıl boyunca izle finalde kop heyecanlandım tabi...
Heyecanla bekliyorum yeni bölümü.

Burdan tahminimi açıklayım bence Beşir. Nihal aklanır, bu gemilere gitmekten vazcayar. Onun için önemli olan Nihal olduğu için onların yiğişmesi pek umrunda olmaz onun çenesini de açmaz.. Güzel olur yani...
Hadi hayırlısı...

Yorumlar

ENERJİ dedi ki…
Sen bayağı kaptırmışsın ayol.İyi sıkılmadan izliyorsun.Şaşırdım doğrusu:))
purplelife dedi ki…
Kıvanç Tatlıtuğ'dan da sıkılınılmaz seyredilir uzun uzun:)
Tarihimde binbir geceyi izlemişliğim var böhüüüü
sıkılma tahammülümü sen tahmin et artık:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...