20 Temmuz 2009 Deep Purple İstanbul Kuruçeşme Arena Konseri Öncesi Son Gelişmeler

Organizasyon şirketi ne kadar adi yaaa gittikçe konser fiyatını arttırmışlar. Temmuzda ne kadar olacak acaba diyerek hemen bugün bir aksilik olmaz ise alacağım biletimi. İznimi ayarladım, biletimi de aldımmıdı geriye İstanbul'a yolculuk kalıyor, kalacak yer de hazır illa ki bir yer olur zaten bunun için A B C planlarım var, olmadı otel artık, oraya kadar gitmişsem konsere gitmişsem gerisi mühim değil. Canlarımın baskılı tişörtlerini almak istiyorum ama burdan bulmam çok zor...
Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkk...

Yorumlar

ENERJİ dedi ki…
Canım süper bir haber bu.Çok sevindim:))
purplelife dedi ki…
Daha almadım biletimi o konseri görene kadar daha sevinemeyeceğim herhalde:)
Merve Sakarya dedi ki…
Az kaldı az :)
purplelife dedi ki…
Gelecek misin bebek? Dünya gözüyle şöyle bu genç yaşında onları canlı canlı dinleme şerefine erişmek herkese nasip olmaz:)
Merve Sakarya dedi ki…
gelmek çok istiyorum. ama biletler malum :( bir ara para biriktirmeye kalktım sonra yıne branda yok oluverdı paracıklarım :(
bide bilet fiyatları gün gecıtce artıyor yahu :s "yüzyedi tl elli kuruş!" hadi yüzyedisini anladımda elli kurusuda n'oluyor (?)
purplelife dedi ki…
Vergiymiş canım 7.5 lirası. Ben de ilk takip ettiğimde 92 liraydı . Neyse artık aldık bileti. İstanbul'da yaşasaydım duydugum ilk gun alirdim, adamların Turkiye için son konserleri olabilir. Kaçmamalı, gelirsen görüşürüz inşallah:)
Defne Ülker dedi ki…
Biletler cok pahalı gerçekten de :( Hediyeediyor.com diye bir site buldum, orda platinium collection cd lerini hediye ediyorlar, da keşke bilet hediye etselerdi diye düşünmekten kendimi alamadım :)
purplelife dedi ki…
Keşke ama bileti aldık artık .geçti yani, ama İzmir'den İstanbul'a ucak bileti verebilirlerse katılırım yarışmaya:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamal Böreği

Ahmet Abi'den Mektup Var

Aziz Nesin'ce Aşk...